Livrare rapida si confidentiala

Livrarea este GRATUITA prin Posta pentru comenzile peste 100lei. Pentru comenzile sub aceasta valoare, livrarea costa 10 lei.

Livrarea este GRATUITA prin Curier pentru comenzile peste 200lei. Pentru comenzile sub aceasta valoare, livrarea costa 20 lei.

Recomandam expedierea comenzilor prin Curier Rapid datorita sigurantei, discretiei si livrarii personale a comenzilor. Serviciul de livrare prin curier este disponibil in aria de acoperire a companiei de curierat rapid. Pentru localitatile din afara ariei de acoperire se percepe un tarif/km suplimentar. Verificati aici daca localitatea dvs. este in zona de acoperire.

Livrare RAPIDA si SIGURA, fara limita de comanda

Livrarea produselor comandate se face cu maxima viteza in toate localitatile din Romania. Timp de livrare prin Curier Rapid 1-2 zile si cu Posta Romana 3-5 zile lucratoare (exceptie fac zilele nelucratoare si sarbatorile legale). Termenul de livrare se ia in considerare din momentul in care comanda este confirmata si expediata. Termenele de livrare sunt comunicate de Posta Romana si companiile de curierat rapid.

Toate comenzile confirmate pana la ora 16 se proceseaza in aceeasi zi!

Ambalare si expediere discreta!

Va garantam un colet 100% ANONIM. Produsele comandate se protejeaza suplimentar pentru transport in folie cu bule si sunt ambalate discret in cutii de carton si plicuri rezistente, fara nici o inscriptie care sa faca legatura cu continutul.

Ambalajele au diverse dimensiuni, adaptate fiecarei comenzi in parte. La continut este specificat: diverse, pentru confidentialitate si discretie maxima.

Livrare DISCRETA personalizata!

Daca doriti sa primiti coletul la o anumita ora sau la o alta adresa (de exemplu la servici) este suficient sa specificati acest lucru in rubrica de observatii din comanda online sau sa ii transmiteti telefonic operatorului Teste-Sanatate.ro. Curierul va aduce personal coletul la adresa si ora dorita.

Garantam discretia totala a expeditiei si confidentialitatea datelor dvs. Toti clientii nostri, indiferent de optiunea de comanda aleasa, beneficiaza de protectia completa a datelor personale. Coletele sunt discrete si la expeditor nu este specificata absolut nici o informatie care sa faca legatura cu Teste-Sanatate.ro sau cu continutul coletului.

Date protejate si confidentiale

Datele personale pe care le furnizati in calitate de Client beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Teste-Sanatate.ro

Prin completarea formularului de inregistrare pe Teste-Sanatate.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Teste-Sanatate.ro in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de noutati, oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Teste-Sanatate.ro si site-urilor partenere.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii clientilor privind situatia contului de pe site-ul Teste-Sanatate.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Pentru stergerea contului este suficient sa ne trimiteti un email la [email protected] cu titlul "Stergere cont" care sa contina numele de client/utilizator si adresa de email cu care sunteti inscris.

Clientii care prefera sa comande telefonic, pe chat sau prin formularul de comanda rapida nu au statut de utilizatori ai site-ului Teste-Sanatate.ro. Acestia beneficiaza de confidentialitate completa deoarece datele de comanda sunt sterse din baza de date imediat dupa finalizarea comenzii.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu termenii de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact